Ciutat

Un valent Macaco mobilitza Sabadell

Un reivindicatiu Macaco ha mobilitzat aquesta nit els sabadellencs que han omplert de gom a gom l’Eix Macià

La complicitat amb el públic ha estat un dels èxits dels cantant català / VICTÒRIA ROVIRA

Un reivindicatiu Macaco ha mobilitzat aquesta nit els sabadellencs que han omplert de gom a gom l’Eix Macià. Lletres compromeses, molta proximitat amb el públic i un ritme ballable han fet que Daniel Carbonell s’hagi ficat els espectadors a la butxaca. Com a cap de cartell de la Festa Major ha complert.

Des del principi, Macaco, vestit amb una samarreta de tirants i pantalons de color vermell i amb la seva característica gorra, ha anat a buscar la complicitat amb els sabadellencs. Ha reclamat millores “en la sanitat, ha reivindicat la barreja de races i cultures: “Tots som una barreja” ha dit i ha defensat “els valents anònims”. Això sí, aconseguint que els milers de persones aixequessin les mans enlaire al mateix temps.

El seu èxit més conegut internacionalment no s’ha fet esperar. Amb Moving s’ha desfermat la bogeria entre el públic, de totes les edats. Però ha estat amb un altre èxit que Macaco s’ha guanyat encara més als sabadellencs. Durant, un altre de les seves cançons emblemàtiques Love is the only way, el cantant català ha baixat de l’escenari i a dalt de les tanques ha demant a un públic embogit que cantés amb ell la tornada del tema.

Macaco s’ha posat més íntim quan ha explicat el nou treball que està preparant amb el títol de Back to the jungle. Ha avançat que estarà ple de temes “molt canyeros”. El primer d’ells es diu Valientes i ha explicat que està dedicat a tots aquells “valents anònims que tenen històries que no són d’Hollywood“.

El final del concert ha servit per conéixer dos músics convidats, Yassin i Muchacho, que amb la seva rumba, ha introduït un de les cançons top de Macaco: Con la mano levantá. Tot un resum d’una nit i un concert memorable.

Comentaris
To Top