• Publicitat
 • Publicitat

  El Motor Club Sabadell inicia la commemoració del seu 20è aniversari

  El Motor Club Sabadell ha tancat el 2022 amb el tradicional Sopar dels Campions, acte amb el qual l'entitat ret homenatge als equips i pilots i copilots de l'escuderia
  Manel Camps
  17 de febrer de 2023

  El Motor Club Sabadell ha tancat el 2022 amb el tradicional Sopar dels Campions, acte amb el qual l’entitat ret homenatge als equips i pilots i copilots de l’escuderia que han destacat durant la temporada als diferents campionats de Catalunya, Espanya i internacionals en què han participat.

  Aquest sopar reuneix cada any a un bon nombre de socis, aficionats i professionals del món del motor, però aquesta edició ha estat una mica més especial que les anteriors, perquè, aquest 2023, el MCS celebra el seu 20è aniversari i l’acte ha estat com una mena d’inici de la celebració.

  L’entitat podrà celebrar els seus primers vint anys de vida en plena forma i amb una prova com el ral·li de la Llana, que ha estat destacada pels equips i pilots com una de les millors del calendari de la Federació Catalana d’Automobilisme pel seu alt nivell d’organització, cronometratge i capacitat d’innovació. El 2022, aquest reconeixement s’ha fet ben explícit amb el lliurament del premi a la millor entitat organitzadora de ral·lis de Catalunya de l’any per part de la FCA.

  / MCS

  3.500 euros en beques a pilots, copilots i oficials

  Pel que fa al Campionat Social, en què els socis envien les puntuacions que fan a cada prova i el Motor Club premia al soci que ha participat en més proves, els premiats han estat José Luis Moreno i Isidre Noguera, integrants del popular Chatarrín Team, com a pilot i copilot del MC que més proves automobilístiques han fet el 2022. En l’apartat de motos els guardonats han eastat Jordi Simón i Jordi Almirall.

  En la classificació d’oficials del Campionat Social, els premiats han estat Enric Mir, el guanyador, per davant d’Anna Cazorla i Edu Forés. El Motor Club Sabadell dona molta importància a la feina de les persones que actuen d’oficials a les proves. Cal destacar també que en el marc del campionat social, el Motor Club Sabadell ha lliurat 3.500 euros en beques a pilots, copilots i oficials.

  El Sopar de Campions d’aquest any ha tingut el contrapunt emotiu amb l’homenatge d’agraïment que l’entitat ha volgut retre a Salvador Espinal, propietari de l’empresa Autosi, que, des de fa vint anys, és soci del Motor Club Sabadell i patrocinador principal del Ral·li de la Llana.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Publicitat
 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: