• Publicitat

  Jaume Llop, nou president del Gremi de Mobilitat

  El sabadellenc, nascut l'any 1974, agafa el relleu a la presidència d'Hipòlit Moreno. Llop és gerent de A. Llop, empresa dedicada al vehicle industrial
  La nova junta del Gremi de Mobilitat / CEDIDA
  Redacció
  21 de febrer de 2023

  Des d’aquest mes de febrer, el Gremi de Mobilitat inicia una nova etapa liderada per Jaume Llop Carmona, un cop ratificada la Junta Directiva que encapçala, en la darrera assemblea general extraordinària.

  Llop, nascut a Sabadell (1974), és el gerent de A. Llop, empresa amb més de seixanta-tres anys d’història dedicada al vehicle industrial i concessionari oficial IVECO, situat al polígon industrial Can Roqueta. Durant la seva presa de possessió, Llop va dibuixar les línies estratègiques: ampliar i estrènyer la relació i comunicació amb els socis, potenciar la formació i establir contactes i col·laboracions amb les empreses del sector de la mobilitat.

  Així mateix, Llop va agrair la feina feta dels seus antecessors, i en especial al seu antecessor, Hipòlit Moreno, per haver fet realitat un gran canvi dins el Gremi de Mobilitat. “No ha estat fàcil i no tothom ho entenia, però veient les oportunitats que se’ns han obert amb aquest canvi està clar que ha estat un encert”.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: