• Publicitat

  Movento Auser lliura un vehicle adaptat al director del TRAM Barcelona Open, José Coronado

  La iniciativa pretén destacar l'esport inclusiu i generar un impacte positiu en la societat
  Redacció
  19 de maig de 2024

  El concessionari Movento Auser de Sabadell ha lliurat una unitat del nou Renault Espace al director del TRAM Barcelona Open, José Coronado, per facilitar els seus desplaçaments i l’organització d’aquest torneig de tennis en cadira de rodes. Coronado també és ambaixador oficial de la Fundació Johan Cruyff.

  La iniciativa pretén destacar l’esport inclusiu i generar un impacte positiu en la societat, alhora que reforça el paper de Movento com a companyia compromesa amb la inclusió i la responsabilitat social. El vehicle ha estat adaptat per part de l’empresa sabadellenca Euromobility.

  L’entrega del vehicle es va fer el passat divendres, 16 de maig, a Movento Auser, situat al passeig del Comerç, 100 (Gràcia). La trobada va comptar amb la presència de Peter Michael Mugliston, director de marques de  Movento; Alberto Parra, director de vendes de Movento Auser; Kevin Ibáñez responsable  comercial de flotacions, i Gemma Soler, head of brand managers de Movento. Així mateix, també hi van assistir Pati Roura, directora de la Fundació Johan Cruyff; Josep Hinojosa, gerent de  Euromobility, i Miguel Ángel, responsable tècnic de Euromobility.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: