Ciutat

Un pregó esportiu al ritme d’una «bidonada» de 40 percussionistes

Agustín Fernández, capità del Centre d’Esports Sabadell, la waterpolista Maica Garcia (de l’equip femení del Club Natació Sabadell) i l’atleta de la JAS Miguel Quesada (sots-campió d’Europa de 800 metres en pista coberta i dos cops olímpic) són els esportistes de diferents disciplines de la ciutat que pujaran aquest vespre (21 hores) al balcó de l’Ajuntament a protagonitzar el pregó conjunt de la Festa Major d’enguany. També havia estat convidada la nedadora Mireia Belmonte però uns compromisos professionals li ho han impedit a última hora.
Santi Arisa
Segons després del crit que donarà la benviguda a la festa arrencarà un espectacle essencialment percussiu que ha preparat expressament per Sabadell el veterà bateria català Santi Arisa, músic dels mítics Pegasus –pioners del jazz-rock a Catalunya– i artífex de projectes posteriors com La Tribu, L’ondulant ritmós, Live gongs, Vela bidons o el Concert per a 100 bateries.

Amb la seva Explosion Band, Santi Arisa inaugurarà la Festa Major amb «una ‘bidonada’ i un xou de 40 percussionistes que inclou, a més de bidons, quatre bateries i diversos elements de percussió», avançava ahir.

Comentaris
To Top