Ciutat

FOTOS | Un incendi crema un taller de xapa i pintura al barri de Gràcia

El foc ha provocat una columna de fum visible des de diferents punts de la ciutat

Columna de fum provocada per l'incendi / JUANMA PELÁEZ

Un incendi ha cremat un taller de xapa i pintura de vehicles aquest dissabte al matí a Sabadell. El foc s’ha originat a Tallers fercu, situat al carrer de Sant Ferran, 192, del barri de Gràcia. No hi ha ferits.

Els bombers han rebut l’avís a les 11.36 h i fonts del cos afegeixen que el foc ha cremat dues cabines de pintura i assecat, així com dos vehicles. Les mateixes fonts afegeixen que al lloc de l’incendi hi havia el propietari del negoci, però cap treballador estava a l’interior de la nau en el moment en què s’ha incendiat.

El foc ha cremat diversos vehicles de l’interior de la nau. Fins al lloc del succés s’han desplaçat diverses dotacions de bombers, Policia Municipal i Mossos d’Esquadra. El foc ha provocat una columna de fum visible des de diferents punts de la ciutat.

FOTOS: Juanma Peláez

Comentaris
To Top