Ciutat

Eufòria verda amb el primer 2 de 8 amb folre carregat diumenge

La torre de 8 amb folre dels Saballuts, carregada per primer cop a la Festa Major (foto: CARLES CASCÓN)

Es va fer esperar però finalment el 2 de 8 amb folre es va poder carregar a la Plaça Sant Roc i els Saballuts s’apuntaven així una nova fita històrica i a la seva Festa Major, que van completar amb un 3 de 8 i un 4 de 8 molt ferms i descarregats.
El repte de la torre de 8 amb folre, anunciada amb molt bones perspectives després d’uns assajos molt encoratjadors, es va intentar en segona ronda, després d’obrir plaça diumenge passat davant el balcó de l’Ajuntament amb un 3 de 8 que va tremolar un pèl a l’hora de descarregar-lo però que es va facturar amb solidesa i va donar molts ànims als camises verdes per afrontar el que vindria després.

Esperonats per una Plaça Sant Roc entregada i plena com mai, els Saballuts van veure premiat el seu següent intent, ja avançada la jornada. Així, el seu 2 de 8 amb folre va ser coronat amb èxit, tot i fer llenya a l’inici de la descarregada. L’eufòria va omplir la plaça i els crits de celebració van segellar aquesta històrica fita de la colla local.

Pel que fa a les altres dues colles, els Minyons de Terrassa van elevar a 9 el nivell de la festa. Van descarregar el 3 de 9 amb folre i van regalar al públic un preciós 4 de 8 amb agulla que va merèixer grans ovacions, abans d’acomiadar-se passades les 2 del migdia amb el pilar de 6. Els Capgrossos de Mataró van tenir com a millor castell el 4 de 8

Comentaris
To Top