Ciutat

La segona Nit de Compres guanya públic

Malgrat el fred de dissabte tarda i nit -els termòmetres marcaven una temperatura mitjana de 3’7 graus- la població es va bolcar en la Nit de Compres organitzada per Sabadell Comerç Centre entre la plaça de l’Àngel i la Rambla. Una festa, en la què van participar més de 80 botigues, que pretén ser no només dels establiments del centre sinó també de la resta de barris de la ciutat.
De fet, el president de Sabadell Comerç Centre, confirmava ahir que comerços tant de Ca n’Oriac com de la Creu de Barberà havien participat en la convocatòria que va mantenir els establiments oberts fins a la mitjanit.
Fins i tot el nivell de vendes va ser superior al registrat en la primera edició, celebrada al mes de maig. La nit que compres es presentava com el gran aparador de Nadal ja que suposava l’inici de la campanya comercial d’aquestes festes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top