Vallès

Mor als 88 anys el Comte de Sant Llorenç del Munt que deixa cinc hereus

El passat dia 6 de desembre va morir a Barcelona Josep Maria de Quadres i Caralt, Comte de Sant Llorenç del Munt. Tenia 88 anys. Era l’antic propietari del Monestir de Sant Llorenç del Munt fins que el va vendre a la Diputació.

Segons els relats històrics recollits, en 1917 el Papa Benet XV va decidir concedir el títol de comte de Sant Llorenç de Munt a Antoni Quadras i Feliu, Germà del primer baró de Quadras i propietari del Monestir de Sant Llorenç del Munt. Aquest va ser el pare del recentment difunt Josep María de Quadras i Caralt, l’últim compte de Sant Llorenç.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top