Ciutat

Multitudinària Cavalcada de Reis amb estrena de carrosses

Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat puntualment a Sabadell aquest dimarts disposats a repartir il·lusió al llarg de la nit més màgica de l’any. La comitiva s’ha posat en marxa des del carrer de Les Palmeres al barri de Can Deu i no s’ha aturat fins a la plaça de la Creu. Milers de sabadellencs han omplert tot el recorregut de la marxa i han gaudit de l’espectacle de les noves carrosses. Els camells han provocat un fort impacte entre els més petits. La recuperació de l’aspecte més tradicional de la Cavalcada ha estat molt ben acollida per la ciutadania que ha vibrat amb el pas dels tres Reis Mags.Unes 360 persones d’una veintena d’entitats han acompanyat la comitiva. Ha destacat el grup de percussió de les colles de foc de la ciutat que hi han participat per primera vegada
_X9Q6560
_X9Q6755

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top