Ciutat

Visita de la consellera de Benestar Social als equipaments municipals

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va realitzar el dijous a la tarda una visita als diferents equipaments de la ciutat, per tal d’intercanviar impresions i recollir possibles suggeriments dels seus responsables. Munté, que va estar acompanyada per l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez va visitar l’Edifici La Carena de la Fundació Privada Atendis. on va ser guiada per les instal·lacions per alguns dels seus usuaris. La presidenta de l’entitat, la Dra. Joaquima Júdez va explicar-li els serveis que ofereixen als usuaris amb discapacitats intel·lectuals, en alguns casos severes. A continuació va visitar diversos serveis de la Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) com ara Sabadell Gensabadell gent grant Gran, l’Albada Centre Sociosanitari o el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de l’Hospital de Sabadell, on va poder conèixer els serveis que ofereixen als nens de la ciutat amb dificultats a les seves primeres etapes de desenvolupament.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top