Arxiu

Alumnes d’educació primària aprenen a programar videojocs

DSC_5189Uns 150 alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles Andreu Castells i Miquel Carreras han aprèst matí nocions bàsiques de llenguatge de programació per crear videojcs. Els estudiants han rebut un taller de scratch, un llenguatge de programació per a nens i nenes. Les classes han estat impartides per professors dels estudis d’ informàtica, multimèdia i telecomunicació de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), en una activitat emmarcada en la Universitat dels Nens i les Nenes de Catalunya que organitza anualment l’ACUP (Associació Catalana d’Universitats Públiques).
Després d’una breu introducció sobre l’scratch, els alumnes han fet les primeres passes en programació seguint les Scratch Cards. A continuació al pati “han construït un joc guiat on han aplicat els reptes de programació apresos i a la segona part han publicat a la galeria del web de Scratch”, com explica una de les docents de la UOC que ha impartit els tallers, Adriana Ornellas.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top