Ciutat

La Creu Alta convida a sumar-se a la seva Festa Major

jordi cetràSota el lema «Suma-t’hi», l’Associació de Veïns de la Creu Alta convida els seus conveïns a gaudir de la Festa Major del barri, una celebració que enguanys arriba amb un programa d’activitats farcit com mai, algunes d’elles novetats.

Malgrat al llarg de la setmana ja han anat realitzant activitats diverses, la festivitat començarà de forma oficial demà divendres a les 20.30 hores amb el nou Festival Infantil de lluïment de la colla de Diables i Banyetes de La Creu Alta, a la Plaça de la Creu Alta, que a les 21 hores també protagonitzarà el pregó. A continuació es procedirà a proclamar el «Tallaret d’honor 2014», que enguany recaurà en el veï Jordi Cetrà per la seva lluita social i cultural per la qualitat del barri.

No faltarà el Correbars Reivindicatiu a les 21.30 hores i el sopar de Festa Major organitzat pels Gegants i Grallers de La Creu Alta. A les 23.30 hores, Llamps i Trons convidaran tothom al concert de Festa Major de «At Versaris», «Germà Negre» i «Cucumber DJ».

Durant el cap de setmana també celebren la seva festa major els barris de Sol i Padrís- Sant Oleguer i Campoamor, que concentrarà la major part dels seus actes en dissabte i diumenge

Comentaris
To Top