Arxiu

La Bassa i les piscines municipals obren el 18 de juny

Foto La Bassa

El parc recreatiu La Bassa de Sant Oleguer i les piscines municipals obriran la temporada 2014 el proper dimecres, 18 de juny. D’aquesta manera, i un any més, els ciutadans disposaran de diversos espais i propostes per gaudir de l’estiu a l’aire lliure, a més de fer exercici. La Bassa obrirà les portes des del 18 de juny i fins al 31 d’agost, i les piscines municipals de Cal Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor obriran fins al 5 de setembre.

Avui, durant la presentació de la temporada, el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha ressaltat la tasca que l’Ajuntament i el conjunt de professionals de la Bassa i les piscines desenvolupen per «oferir cada cop un millor servei als usuaris i usuàries» i ha volgut agrair especialment «la feina de les persones que treballen en aquests equipaments, que porten a terme la seva tasca amb gran qualitat i professionalitat». Entre les novetats per aquesta temporada, tant a la Bassa com a les piscines municipals es comptarà amb desfibril·ladors. Així mateix, es podrà comprar a taquilla l’entrada anticipada per un altre dia. Una altra de les novetats és que s’introduirà un sistema que permet als usuaris que comprin l’entrada poder sortir de l’equipament i tornar a entrar el mateix dia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top