Publicitat
Ciutat

La direcció i el comitè d’empresa del Taulí trenquen les negociacions

7.1 a 3 colLes negociacions entre el Comitè d’Empresa i la direcció del Parc Taulí han entrat en una via morta després que la reunió d’ahir finalitzés sense acord. La institució ofereix pagar el 60% de l’extra de Nadal. La d’ahir era la darrera reunió establerta per la direcció del Parc Taulí per arribar a un acord amb els membres del Comitè d’Empresa sobre les condicions laborals que haurien d’entrar en vigor a partir del proper 1 de gener. La reunió però va finalitzar sense cap acord i les negociacions, a dia d’ahir, han quedat trencades després que els membres de tots els sindicats representats al comitè s’aixequessin en bloc i abandonessin la taula de negociacions. «No han acceptat cap de les propostes que els hem fet des dels diferents col.lectius del comitè», explicà Jordi Serrano representant del sindicat USOC qui va fer especial èmfasi en el fet que el Comitè es troba ara cohesionat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top