Ciutat

Creix els nombre de sabadellencs que es presenten a les llistes electorals del 27-S

Coincidint amb l’inici del registre de candidatures per a les eleccions autonòmiques del proper 27 de setembre el nombre de candidats de Sabadell va augmentant. Si la presència local a les listes del 27-S ja era prou destacada a la candidatura Junts pel Sí quan es van anunciar els primers noms (Raül Romeva, Carme Forcadell i Murial Casals), durant les darreres setmanes s’han produït noves incorporacions de candidats de Sabadell a d’altres candidatures.
Així, el periodista sabadellenc Miquel Calçada i Olivella figurarà en els darrers llocs de la llista de Junts pel Sí acompanyant el cantant Lluís Llach com a suport testimonial de la candidatura en la que hi figuren els president Artur Mas i el líder d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras.
Per la seva banda, Unió Democràtica de Catalunya (UDC), que va trencar la federació amb Convergència Democràtica de Catalunya i que es presenta per primera vegada en solitari a unes eleccions, també incorpora a sabadellencs. El més destacat és precisament Toni Font, actual regidor d’UDC a l’Ajuntament de Sabadell, diputat el Parlament de Catalunya i destacat dirigent de la formació democristiana. Font ocuparà el número 7 a la llista que encapçala Ramon Espadaler.PORTADA 4 A 1 col.

Comentaris
To Top