Ciutat

Àmplia presència de sabadellencs a les candidatures del 27-S

De les 10 candidatures de la circunscripció de Barcelona la que ha incorporat a més sabadellencs de forta presència mediàtica és la de Junts pel Sí. A banda de la vinculació local de Raül Romeva (de jove vivia a Caldes de Montbui i va estudiar a l’institut La Romànica quan era nedador del Club Natació Sabadell) hi formen part Carme Forcadell i Muriel Casals.
Aquestes però no són les úniques persones de Sabadell. Amb posicions més allunyades es troben Oriol Giménez,(49), Laia Girós (64), Anna Maria Carbonell (66) i gairebé tancant el periodista Miquel Calzada (74).
A la candidatura d’Unió, el més destacat és el regidor Toni Font que ocupa el número 7, a més de Carles Lombarte al 63.
Pel que fa a Ciutadans el més ben posicionat és el també regidor Joan Garcia que figura al número 11 de la llista. El segueix Laura Vílchez al número 16. A la llista del Partit Popular hi forme part la exregidora Cuca Santos que va en la posició 59.
El Partit del Socialistes ha posat el número 9 al jove Pol Gibert, primer secretari de les Joventuts Socialistes. També hi ha Mercè Porras que ocupa el mateix càrrec a la Federació de Sabadell, i l’exregidor Ramon Burgués tanca la llista.
A la CUP també hi ha una incorporació mediàtica. Es tracta de l’exfutbolista Oleguer Preses que figura en el número 77.
Per la seva part, el que va ser alcaldable pel Partit Animalista (PACMA), Miguel Ángel Rodríguez, és el cap de llista d’aquest partit per Girona.2.1 a 7 col.

Comentaris
To Top