Ciutat

L’alcalde apel·la al dret d’asil al discurs d’inici de Festa Major

La trobada d’inici de Festa Major va aplegar dijous al vespre prop de 500 persones a la plaça Pompeu Fabra de Toprreguitart. La convocatòria oberta va reunir a representants d’entitats, d’institucions i dels cossos i forces de seguretat, treballadors municipals i bona part dels membres del Consistori.
L’alcalde, Juli Fernàndez, en un discurs que va començar fent referència a la seva situació familiar va repassar l’actualitat més punyent de la ciutat i de fora. Va parlar dels refugiats i va dir que cal garantir el dret d’asil i destinar recursos a acollir els desplaçats. En aquest sentit expressà la voluntat que Sabadell s’implicarà per donar una sortida a aquestes persones.
Juli Fernàndez va manifestar el desig de que «volem una cituat solidària per fora i per dins i que no sigui indiferent a les injustícies». En un altre moment de la seva intervencó es vas fereir a la necessitat de ser «una societat formada, educada, ja que és molt més resistent a les situacions de crisi, no només econòmica, també a crisis de valors o polítiques.

Comentaris
To Top