Ciutat

El caos de Rodalies assalta el terreny judicial

El jutjat de Cerdanyola pregunta als Mossos el lloc exacte del robatori de coure per si no és competència seva

El caos de Rodalies continua ocupant la primera plana informativa i en les últimes hores ha entrat en el terreny judicial. Els moviments per depurar responsabilitats van començar poques hores després del robatori de cable a Montcada i Reixac, que han dificultat el trànsit de trens a Sabadell i a tota l’àrea de Barcelona.

El ministre de Transports, Óscar Puente, va informar dimarts que el seu ministeri ha presentat als jutjats de Cerdanyola del Vallès una denúncia pels danys causats diumenge a la infraestructura viària de Rodalies.

Hores després, el jutjat d’instrucció número 8 de Cerdanyola del Vallès ha demanat als Mossos d’Esquadra que concretin en quin punt es va produir el robatori de coure a les vies per determinar a quin partit judicial correspon la competència d’investigar els fets.

El jutjat va rebre dimarts la denúncia d’Adif perquè el robatori s’hauria produït a Montcada i Reixac, però ara vol confirmar 100% que sigui el lloc inicial de l’incident.

En qualsevol cas, el robatori ha provocat el bloqueig de bona part de la xarxa ferroviària, amb uns problemes en el transport públic que poden durar diverses setmanes. Mentrestant, els usuaris lamenten la desinformació i l’incompliment dels horaris previstos un cop coneguda la incidència.

Caos a Rodalies: “No s’estan complint les freqüències fixades”

Comentaris
To Top