Arxiu

Recuperació total per a la meitat de les persones que pateixen un ictus

Els tractaments aplicats als darrers anys en els casos d’ictus aguts han viscut una profunda transformació. Les millores aplicades han permès elevar el percentatge de recuperació dels pacients fins al 50 per cent dels casos.

El doctor Jordi Estela explica que  la meitat dels afectats «es mostren lliures de malaltia» ens els següents mesos d’haver estat intervinguts amb els nous procediments. «En aquesta consideració englobem els pacients que no pateixen cap seqüela, que corresponen al grup 0 del rànquing, fins als pacients del grup 2, aquells qui caminen de forma autònoma i tot i tenir algun petit dèficit per desenvolupar alguna activitat, poden portar una vida absolutament autònoma».

L’Hospital de Sabadell és un dels 26 centres de referència a tot l’estat espanyol i un dels només 5 hospitals especialitzats en aquests protocols de tot el territori català. Les xifres avalen la bona feina del centre sabadellenc que s’assimilen a altres hospitals com el de la Vall d’Hebron.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top