Ciutat

Exit de la primera Nit de la Ciència

5.2 A 3 COL.Sabadell ha acollit la primera edició de la Nit de la Ciència. Una festa solidaria que té com a objectiu difondre l’activitat científica de la ciutat i recaptar fons per al programa ‘Prevenim els problemes de Salut Mental dels nostres infants i joves del Parc Taulí.

Durant la Nit de la Ciència també es van lliurar els Ajuts UAB – Banco Santander. Tres beques que van ser per Esteve Corbera, de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental, Carlos Barcía de l’Institut de Neurociències i Víctor J. Yuste, del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. També es van otorgar les Beques Parc Taulí. En concret van ser, dos ajuts d’incentivació a la recerca per a estudiants a partir de quart curs de grau de Medicina de la UAB que convoca l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí amb l’objectiu de promoure l’interès per la recerca dels estudiants

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top