Ciutat

Campanya comercial per evitar la fuita de clients durant el Nadal

6.1 a 7 col

Amb el lema «Queda’t a Sabadell» l’Ajuntament ha engegat una campanya, coincidint amb l’inici del programa de Nadal, per evitar la fuita de sabadellencs a altres ciutats de l’entorn. El suport del comerç local passa també per fer una crida al consum responsable. L ’encesa dels llums va donar ahir per iniciada la campanya de Nadal amb la què Ajuntament i comerciants volen revitalitzar un dels sectors més potents de l’economia local. Més de 130 activitats nadalenques, organitzades per més de 80 entitats locals, convidaran els sabadellencs a sortir de casa durant aquestes festes. Una proposta que es complementarà, com és inherent a aquestes dates, amb l’oferta comercial de la ciutat. Des de les 6 de la tarda un total de 382 arcs de llum decoraran 44 carrers dels principals eixos comercials fins al dia 6 de gener. A partir del 4 de desembre s’instal·larà la pista de patinatge. Una activitat que aquest any incorpora destacades novetats sota criteris de sostenibilitat. La pista no serà de gel sinó de polietilè d’alta densitat la qual cosa implicarà passar de gastar 15.000 litres de gasoil a 500 i en comptes de fer servir 50.000 litres d’aigua se’n faran servir 100. La pista tindrà capacitat per a 70 persones i estarà oberta fins el 10 de gener.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top