Arxiu

Carme Forcadell reitera el respecte a totes les opcions en la visita oficial a l’Ajuntament

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha fet aquest vespre una visita oficial a l’Ajuntament coincidint amb la seva participació a la celebració dels 10 anys de creació de la figura del Síndic Municipal de Greuges.
L’alcalde, Juli Fernàndez, li ha donat benvinguda tot indicant que estava a casa seva no només per la seva condició de sabadellenca sinó també per haver estat regidora d’aquesta ajuntament durant quatre anys, del 2003 al 2007.
Forcadell ha dit que era un dia molt especial i ha recordat la disposició dels regidors del govern i de l’oposició quan ella era membre del consistori. També ha assegurat que «mai vaig pensar que m’asseuria en aquesta presidència». En un altre moment ha recordat que «Sabadell és la meva ciutat des que em va acollir quan tenia 18 anys». En aquest sentit ha donat les gràcies «per tot el que m’ha donat» i ha afegit que «avui puc tornar una mica de tot el que he rebut».
Davant el moment històric que estem vivint Forcadell ha dit que «l’aportació de Sabadell serà molt important per aconseguir entre tots fer un món millor». Tot seguit ha escrit una dedicatòria al llibre d’honor en la que ha fet palès el seu pas pel consistori i ha acabat amb un «visca la República Catalana».
L’alcalde li ha lliurat el tradicional plat de record i Forcadell ha obsequiat l’Ajuntament amb la medalla de bronze del Parlament. Tot seguit ha reiterat que «Catalunya és un país divers i plural» i que «el meu objectiu és respectar totes les opinions i protegir-les per tal que es puguin expressar igual que les unes que les altres».
A la recepció hi han estat presents representants del govern quatripartit, de Ciutadans i de Convergència i Unió. No hi ha estat cap representant del PSC.DSC_6472

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top