Ciutat

Gabriel Rufián: «Hem nascut per guanyar i ho tornarem a fer»

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va tancar ahir la campanya electoral a Sabadell. Amb més de mig miler de sabadellencs a les butaques, la formació republicana va omplir el Teatre Principal amb un espectacle que va comptar amb música, vídeos i la presència de les primeres espases del partit.
El número 1 de la llista i veí de Sabadell, Gabriel Rufián, va estar acompanyat per altres candidats a les cambres del Senat i del Congrés, com Mireia  Ingla, Ester Capella, Joan Tardà, Santi Vidal o Ana Surra. També hi van ser el president d’ERC, Oriol Junqueras i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, qui va obrir els parlaments.
Fernández va donar la benvinguda a tothom a «la capital del republicanisme català» i va fer una crida als sabadellencs: «Torneu a fer que l’independentisme guanyi a la ciutat».
El número 2 de la llista republicana, Joan Tardà, va destacar la dificultat del repte que té davant Catalunya: «Els nostres pares i avis van ser més valents que nosaltres. El que estem fent és titànic. Si ells, que eren més valents, no ho van aconseguir, fixeu-vos quin repte tenim al davant».4.1 a 3 col

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top