Ciutat

Gabriel Rufián: «Hem nascut per guanyar i ho tornarem a fer»

Els candidats al Teatre Principal en l’últim acte de campanya abans de les eleccions de diumenge
Els candidats al Teatre Principal en l’últim acte de campanya abans de les eleccions de diumenge / ESTEVE BARNOLA

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va tancar ahir la campanya electoral a Sabadell. Amb més de mig miler de sabadellencs a les butaques, la formació republicana va omplir el Teatre Principal amb un espectacle que va comptar amb música, vídeos i la presència de les primeres espases del partit.
El número 1 de la llista i veí de Sabadell, Gabriel Rufián, va estar acompanyat per altres candidats a les cambres del Senat i del Congrés, com Mireia  Ingla, Ester Capella, Joan Tardà, Santi Vidal o Ana Surra. També hi van ser el president d’ERC, Oriol Junqueras i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, qui va obrir els parlaments.
Fernández va donar la benvinguda a tothom a «la capital del republicanisme català» i va fer una crida als sabadellencs: «Torneu a fer que l’independentisme guanyi a la ciutat».
El número 2 de la llista republicana, Joan Tardà, va destacar la dificultat del repte que té davant Catalunya: «Els nostres pares i avis van ser més valents que nosaltres. El que estem fent és titànic. Si ells, que eren més valents, no ho van aconseguir, fixeu-vos quin repte tenim al davant».

Comentaris
To Top