Ciutat

Unió Democràtica assumeix el fracàs i apunta al vot útil com a factor clau del deteriorament dels seus resultats

FONTUnió Democràtica de Catalunya no tindrà representació parlamentària al Congrés dels Diputats. «Les coses -ha reconegut Toni Font, vicesecretari general del partit i regidor de l’Ajuntament de Sabadell- no han anat gens bé. Cal assumir el fracàs: la caiguda de vots ha estat generalitzada a la majoria de municipis. Ha estat una sorpresa perquè aspiràvem al 3% dels vots a la demarcació de Barcelona, però hem caigut a la meitat» (l’1,72% a Catalunya amb el 93% escrutat i l’1,33% a Sabadell amb el 100%). «Crec -interpreta Font- que ens ha fet molt de mal el vot útil cap a Convergència (Democràcia i Llibertat), Ciutadans o el PP». El dirigent d’Unió considera que «és el moment d’assumir els resultats i replantejar-nos la nostra estratègia per a recuperar la confiança dels ciutadans i tornar a ser un partit necessari per a Catalunya».

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top