Arxiu

El Taulí afirma que la dotació de recursos a Urgències és «correcta»

11.1 a 3 colEl Parc Taulí respon les acusacions de la FAV i assegura que la Corporació treballa constantment per millorar l’atenció als pacients, malgrat que reconeix que els últims 15 dies el servei d’Urgències ha patit una pressió més alta. El director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí, ha desmentit les acusacions que ha traslladat la FAV en un comunicat conjunt amb la Plataforma de Treballadors i Treballadores del Taulí (PATT) i el Comitè d’Empresa del Taulí.  En aquest document, es parla d’una «situació insostenible» al servei d’Urgències de l’Hospital de Sabadell i on reclamen una sèrie de mesures: «dotació de recursos humans i materials suficients, l’obertura de llits en plantes tancades per facilitar el drenatge i evitar derivacions a hospitals privats o l’obertura de l’hospital compromès amb Cerdanyola».

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top