Arxiu

El primer nadó de l’any es diu Eidden i és veí de Ripollet

El primer nadó nascut a la ciutat l’any 2016 es diu Eidden Rodriguez Daffeh. Fill de Jordi i Aisa, va venir al món a dos quarts de 5 de la matinada de l’1 de gener. El nen és el primer fill del matrimoni format pel sabadellenc Jordi Rodriguez i la ripolletenca Aisa Daffeh (de pare africà i mare espanyola), i veïns de la localitat de Ripollet. Tot i que estava previst que vingués al món el 4 de gener, el petit Eidden es va avançar uns dies, convertint-se en el primer nadó nascut a la ciutat. Va néixer a dos quarts de 5 de la matinada del dia 1, amb 3,450 kilos de pes i bon estat de salut. Els seus pares han explicat avui a D.S la gran emoció que han viscut amb el naixement del seu primer fill. «No es pot expressar amb paraules. S’ha de viure», assegura el pare. Els últims bebés del 2015 han estat Marina Mas Monmany i Marcos Vidueira Castro, totes dues famílies veïnes de Sabadell.

2.1 a 6 COL

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top