Ciutat

La majoria de la militància de la CUP de Sabadell vota contra Mas

La decisió de la CUP de no investir Artur Mas com a president de la Generalitat va anar precedida de diverses assemblees territorials. A la de Sabadell, el 90 per cent de la militància assistent a la reunió va optar per no investir-lo, segons va declarar a DS Xavier Pellicer, membre de la CUP de Sabadell.

«La CUP s’ha trobat entre l’espasa i la paret» i Xavier Pellicer va explicar dilluns que «aquest escenari no ens grada». Considera que «tot l’independentisme és responsable de posar per davant una persona al propi procés».
El fet que la secció local de la CUP optés per no investir Mas per una àmplia majoria «vol dir que s’ha donat suport a la decisió de la CUP nacional». En aquest sentit proposen que el president Mas faci un pas al costat per evitar anar a unes noves eleccions autonòmiques el proper mes de març.
Tot i que el marge de maniobra és prou curt (si es vol evitar unes noves eleccions cal fer-ho abans del dia 10), Pellicer creu que «cal posar el procés per davant dels partits i les persones per que pugui avançar».7.1 a 3 col.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top