Ciutat

C’s i PP es mostren preocupats pel préstec del Govern a la Generalitat

Les reaccions a l’anunci del Govern Municipal d’avançar 4 milions d’euros a la Generalitat per millorar el Servei d’Urgències de la ciutat arriben des dels partits de l’oposició. Ciutadans i Partit Popular ja han mostrat la seva inquietud per les condicions de retorn d’aquest préstec.

Les crítiques a la decisió del Govern Municipal no s’han fet esperar i Ciutadans (C’s) i Partit Popular (PP) reclamen més informació al consistori, com ara les condicions i terminis de retorn del préstec de 4,1 milions d’euros que va anunciar Juli Fernández divendres passat.

La formació taronja exigeix «garanties» a la Generalitat i manifesten la seva «inquietud per la falta d’informació de les garanties de devolució que donarà la Generalitat a la ciutat».

Adrià Hernàndez compara el consistori amb el Banc del Govern: «Si l’Ajuntament és el banc de la Generalitat, cosa que no ens sembla apropiada, volem conèixer com i quan es retornaran aquests diners a la ciutat, exactament igual que les entitats bancàries demanen a qualsevol persona quan sol·licita un crèdit».

Més dur s’ha mostrat el Partit Popular: «És sorprenent i indignant a la vegada que el senyor Juli Fernández anuncií que els impostos dels sabadellencs aniran destinats a fer de prestamistes al Departament de Salut. La Generalitat té moltes portes tancades per buscar finançament i ara sembla que els municipis dirigits pels mateixos partits que la Generalitat hauran de ser els bancs d’aquesta».

Esteban Gesa veu amb bons ulls que el Parc Taulí rebi inversions per millorar els equipaments, però recorda que és «una competència de la Generalitat i, per tant, se n’ha de fer càrrec aquesta institució».

Comentaris
To Top