Ciutat

Sabadell es mulla per l’esclerosi

2.2

Quatre piscines sabadellenques se sumen a la cita anual ‘Mulla’t per l’esclerosi’. Juli Fernàndez, Marisol Martínez, Ramon Vidal i Montse Chacón van presidir el salt solidari que es va fer a les Joan Serra. La piscina del carrer Montcada del Club Natació Sabadell, la del Cercle Sabadellès i la del Club Tennis Sabadell també van formar part de la campanya per recaptar fons per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple).

Com cada any, Sabadell s’ha sumat a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi’ que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) arreu de Catalunya. A la nostra ciutat quatre piscines hi han participat: les  piscines municipals Joan Serra, la del Club Tennis Sabadell, la del Cercle Sabadellès i la del carrer Montcada del Club Natació Sabadell (CNS).

Aquesta campanya va néixer l’any 1994 -entre elles la del CNS-  amb només 60 piscines adherides i enguany, 630 piscines hi han participat. En aquesta edició, la recaptació anirà destinada íntegrament a als joves. «La malaltia es diagnostica entre els 20 i els 30 anys. Costa molt fer front al diagnòstic i cal la implicació de la família, la parella, l’entorn laboral… Aquests diners aniran dirigits a millorar la qualitat de vida d’aquesta gent», explica Mònica  Comerma, coordinadora de la campanya.

Totes les piscines van disposar de punts de venda amb marxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple i guardioles per rebre els donatius.

Comentaris
To Top