Ciutat

Forces de seguretat, Ajuntament i veïns constitueixen l’Àgora del Nord

La Biblioteca del Nord va ac10-2-a-3-colollir dilluns la constitució de l’anomenada Àgora Comunitària d’aquesta part de la ciutat. Es tracta d’un nou organisme, creat arran dels problemes de convivència sorgits als barris del Nord, en què hi són representants els veïns, l’Ajuntament, les forces de seguretat (Policia Municipal i Mossos d’Esquadra), així com entitats de la zona.
L’Àgora forma part del Pla Comunitari per a la Millora i la Convivència al districte 3. L’aspiració municipal és que es constitueixi com un «focus irradiador de convivència».
Els membres d’aquest òrgan es constituiran en diferents comissions de treball que abordaran aspectes relacionats amb la convivència i la seguretat, l’espai públic, ocupació i inserció sociolaboral i intervenció socioeducativa amb infants, adolescents i joves.
L’Àgora persegueix que els propis veïns s’impliquin en la resolució dels problemes que afecten aquests barris. No només es tracta de prevenir els delictes i la inseguretat sinó també l’incivisme i els problemes de convivència

Comentaris
To Top