Ciutat

Mans Unides assoleix la vintena edició de la Marxa de la Solidaritat

Ni la pluja que va caure durant el vespre i matinada de dissabte ni la baixada de temperatures van fer defallir els participants a la Marxa de la Solidaritat de Mans Unides.
Diumenge a primera hora del matí un centenar de persones es van donar cita a Can Deu, que enguany era el punt de sortida de la tradicional activitat de l’entitat. Enguany ha asollit una xifra destacada, arribant a la vintena edició.
La Marxa és un recorregut pel rodal de Sabadell que té com a finalitat recollir fons per als projectes que financia la delegació local de l’entitat, i que aquest 2016 són a la Índia, Burkina Faso i Haití. Els assitents hi col·laboren fent ells mateixos una aportació econòmica voluntària, o bé aportant els diners recollits a través dels patrocinadors que hagin trobat.
Itinerari assequible
L’itinerari d’aquest any era d’uns 10 kilòmetres de distància i assequible per a tot tipus de públic. Els caminants van sortir del barri de Can Deu i van passar per Sant Julià d’Altura, la font dels Capellans, el Castell de Ribatallada, i les fonts de Gotelles i de Moreria, per tornar de nou a Can Deu pel camí de Sabadell a Montserrat. La pluja de les hores prèvies va fer de més difícil pas alguns dels trams del recorregut, que tot i així es va completar amb normalitat.
8-1-a-6-col

Comentaris
To Top