Ciutat

Compromís per continuar amb el projecte de la Residència del Sud

5-1-a-4-colLa reunió entre Plataforma per la Residència Pública Sabadell Sud, l’Ajuntament i la consellera Bassa calma els ànims i referma el compromís de totes les bandes de construir el necessari centre per a la gent gran a la ciutat. La consellera de Treball, Assumptes Socials i Família, Dolors Bassa, va reiterar la seva voluntat de continuar amb el projecte de la Residència Sabadell Sud.
«Ella ens va dir que s’havien interpretat malament les seves paraules, que el cas de Sabadell era particular perquè hi havia un compromís adquirit i que mantindria la seva paraula», explica Manuel Navas. El president de la Plataforma, però, parla de «tranquil·litat relativa»: «Veiem voluntat política, però això s’ho emporta el vent. Fins que no es quantifiqui no ens ho creurem del tot».
En aquest sentit, l’entitat exigeix que s’estableixi un calendari d’«inversions i execucions». «Volem saber quants diners aportaran, quan i a què es dedicaran», manté Navas.
Renovació del projecte
Des de l’Ajuntament de Sabadell recorden que el projecte de la residència és del 2008 i que ja «no és vigent».
Per això, expliquen que l’import que inclourà la Generalitat en els pressupostos del 2017 es destinarà a finançar un nou estudi que actualitzi el context: «En aquell moment es van projectar 90 places de residència i 20 de centre de dia. Potser avui les necessitats són diferents», explica Gabriel Fernández.

Comentaris
To Top