Ciutat

La Sabadell Tattoo Convention tanca amb rècord de visitants i tatuadors

E8-2-a-3-coll món del tatuatge atrau tot un sector de públic, expert i aficionat, que creix dia a dia. Mostra d’això, la Sabadell Tattoo Convention ha tornat a superar el rècord de visitants en la seva tercera edició. Més de 12 mil persones han passejat per Fira Sabadell aquest cap de setmana.
Durant tres dies, s’han pogut veure de prop més de 200 tatuadors de 20 països diferents dels quatre continents. Alguns dels professionals internacionals fins hi tot han vingut amb els seus propis clients, com el cas del prestigiós tatuador polonès Piotr Olejnik, que ha vingut amb 6 clients «per garantir la qualitat de la seva obra» i que ha obtingut fins a 3 premis.
En aquesta edició, la convenció ha augmentat l’espai dedicat a la formació, amb nombrosos seminaris i tallers: «Els qui més ho gaudeixen són els que ja estan dins del món del tatuatge, però hem fet seminaris tant per a professionals que fa molts anys que estan al sector, com per als qui vulguin endinsar-se en aquest món. Fa molta il·lusió veure que alguns dels qui van participar en els seminaris de les primeres edicions, ara ja han guanyat algun premi», explica Iñigo Abril, de l’organització.
Després de tres edicions, la cita sabadellenca amb el tatuatge no només s’ha consolidat, sinó que va creixent. La convenció internacional que es fa a Sabadell és una de les més importants de l’estat espanyol, però encara esta lluny dels 17 anys de trajectòria que té la fira de València -la més antiga-.

Comentaris
To Top