Ciutat

Sabadell se suma a la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans

Aquest dissabte es commemora aquesta efemèride i la ciutat hi participarà amb activitats al carrer com els murals urbans i l’obra teatral breu que acolliran l’Estruch i Can Puiggener. Sabadell compta amb una extensa programació dedicada als Drets Humans. Sota el lema ‘Defensem-nos, hi tenim tot el dret. Respecta’m, en tens tot el dret’ el consistori ha emmarcat diferents propostes en un programa que s’ha estès durant els mesos de novembre i desembre.
Dissabte, 10 de desembre tindrà lloc el Dia Internacional dels Drets Humans. Una data que a la ciutat es commemorarà amb l’activitat ‘Pintem de drets Sabadell’. Alguns artistes sabadellencs pintaran en algunes parets murals urbans on es reflecteixi la defensa dels drets humans. Serà a l’Estruch i a Can Puiggener i, paral·lelament, es duran a terme altres activitats com l’escenificació de l’obra de teatre breu i de carrer ‘Drets & Flow’.
Aprofitant aquesta commemoració, la regidoria de Drets Civils ha complementat un programa extens amb activitats, xerrades i tallers.
Durant el mes de novembre es va celebrar el Dia Universal dels Drets dels Infants, a més de l’exposició ‘Catalunya Bombardejada’ sobre les víctimes de la Guerra Civil, i d’altres conferències, tallers i projec-
cions de documentals.
El pròxim dimarts hi haurà sessió de contes per a nenes (de 4 a 10 anys) a la Biblioteca Vapor Badia, a les sis de la tarda.
6-1-a-4-col

Comentaris
To Top