Ciutat

El Grup Bon Preu inverteix 7,7 milions en l’obertura d’un Esclat a Sabadell

El Grup Bon Preu obre aquest dijous al públic un hipermercat Esclat de 2.500 metres quadrats de superfície al carrer Margenat, 42, de Sabadell. S’ubica a l’antiga fàbrica tèxtil Llagostera-Sampere, condicionada per acollir la botiga conservant el patrimoni industrial de l’edifici gràcies a un acord amb l’Ajuntament i els veïns.
L’acte inaugural, celebrat dimecres, va comptar amb la presència del comitè de direcció del Grup Bon Preu, acompanyat de col.laboradors, amics, veïns i clients.
En representació de l’empresa, Roger Ruiz va recordar que aquest és el primer establiment que el Grup Bon Preu obre a Sabadell i que, com en altres llocs, vol estar molt a prop dels clients, amb un bon producte i un servei acurat.
«Cal agrair especialment l’esforç dels nostres equips tècnics i humans que ens han permès obrir tres Esclat en aquestes dates tan assenyalades: Cervera (3 de desembre), Manresa (dimecres) i Sabadell (dijous)».
La posada en marxa d’aquest nou Esclat, l’hipermercat més gran de Sabadell, ha requerit una inversió de 7,7 milions d’euros. Les obres de condicionament s’han dut a terme en 6 mesos i han donat com a resultat un establiment ecoeficient, caracteritzat per un bon aïllament tèrmic i un sistema d’il.luminació que permet la reducció del consum energètic. 4-1-a-4col

Comentaris
To Top