Ciutat

Condueix begut i en contra direcció més de 7 kilòmetres per l’AP-7

Els Mossos d’Esquadra van detenir matinada de dijous un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, per dos delictes contra la seguretat viària.
El conductor, detingut per l’Àrea Regional de Trànsit -secció Sabadell- dels Mossos d’Esquadra, està acusat de conducció temerària i de conduir sota els efectes de l’alcohol. Pressumptament, l’home havia conduit més de set quilòmetres per l’ AP-7 en contra direcció i, en el moment de la detenció, va donar una taxa positiva d’1,07 mg/l.
Els fets van succeir pocs minuts després de les 4.00 hores quan diversos testimonis van alertar el 112 d’un vehicle que circulava en direcció contrària a la AP-7.
En concret, un dels testimonis va explicar que el turisme havia entrat a l’autopista en el punt quilomètric 146, a Barberà del Vallès, i que circulava per la calçada que va cap a Girona, però en sentit Tarragona.
Els Mossos d’Esquadra que es van adreçar a l’autopista el van trobar de seguida, al punt quilomètric 149, i van poder comprovar com circulava en contra direcció i pel tercer carril, posant en perill altres usuaris de la via que van haver d’esquivar-lo per tal de no col·lisionar amb ell.20-1-a-4-col

Comentaris
To Top