Ciutat

Comencen els treballs de poda dels arbres situats a l’eix central

Aquesta setmana han començat els treballs de poda dels arbres situats a l’eix central de la ciutat des de l’Avinguda Onze de Setembre fins a la Rambla. Es preveu que les feines acabin durant la primera setmana de febrer. Els treballs de poda que van iniciar-se dilluns són molt visibles pels ciutadans, ja que afecten a vies situades a l’eix central de la ciutat.
Els operaris van començar a treballar a l’Avinguda Onze de Setembre, on és previst podar un total de 128 exemplars. També s’actuarà a la Carretera de Prats de Lluçanès (151 arbres), la Via Massagué (44 exemplars) i finalment la Rambla, amb 250 arbres.
Segons el calendari previst per l’Ajuntament, els treballs acabaran durant la primera setmana del mes de febrer. Tanmateix, des del consistori informen que «aquest calendari es pot veure modificat per causes meteorològiques o organitzatives que no es poden preveure amb antelació». En total es podaran 573 plàtans que hi ha a l’eix central de la ciutat.
La poda s’organitza per tal de minimitzar les molèsties al trànsit i als vianants. Es treballa amb dues plataformes de poda conjuntament i hi ha els operaris necessaris a peu de carrer per garantir la senyalització de les tasques i la seguretat de ciutadania i vehicles, així com per recollir les restes com més ràpid millor. 10-1-a-4-col

Comentaris
To Top