Ciutat

Una dona morta i una altra ferida greu en un accident a la C-59

Vista general del punt de la carretera on es va produir la fatal col·lisió (esquerra) i estat en què va quedar un dels vehicles implicats
Vista general del punt de la carretera on es va produir la fatal col·lisió (esquerra) i estat en què va quedar un dels vehicles implicats / LAURA BUSQUETS

– E. Á. –

El passat dissabte es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 5 de la C-59 a Palau-Solità i Plegamans, a l’alçada del polígon industrial de la Riera de Caldes i en un tram on la via passa de carretera convencional a autovia, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 12.48 hores. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió entre dos turismes i com a conseqüència del xoc va resultar morta la conductora d’un dels cotxes, A.M.F.L., de 51 anys i veïna de Sabadell.

La passatgera davantera del mateix vehicle va resultar ferida crítica i va ser traslladada en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Parc Taulí, mentre que el conductor de l’altre turisme, de 91 anys, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’Hospital de Mollet.

Arran de la incidència, dissabte al migdia es van activar sis patrulles dels Mossos, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM (l’helicòpter i tres ambulàncies, dues d’elles medicalitzades). Quant a l’afectació viària, la carretera va quedar totalment tallada fins a les 13.40, quan es va poder obrir en sentit nord i habilitar desviaments en sentit sud. La circulació es va normalitzar a les 16.28 hores.

Comentaris
To Top