Ciutat

La direcció acomiada el treballador més antic de Ràdio Sabadell

La direcció de l’emissora municipal va comunicar dissabte, mitjançant un burofax, l’acomiadament de Manolo Guerrero, Cap Tècnic durant els darrers 15 anys. Una decisió que els treballadors de Ràdio Sabadell consideren «injusta» i fruit de la «venjança».
La plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou, formada per una àmplia majoria de treballadors de l’emissora municipal, ha denunciat l’acomiadament del treballador més veterà de l’empresa, Manolo Guerrero.
La plataforma destaca que el fins ara Cap Tècnic de l’emissora «ha contribuït, amb la seva professionalitat i implicació en el projecte, a la consolidació del mitjà des del seu naixement l’any 2001».
L’empresa va comunicar la decisió el passat dissabte, mitjançant un burofax enviat al domicili del ja extreballador. Unes formes que no han agradat els treballadors: «Volem denunciar la covardia que ha tingut la direcció de l’emissora pública a l’hora de comunicar aquest acomiadament al treballador», manifesten en un comunicat, i afegeixen que ha estat «sense donar l’oportunitat al treballador d’escoltar en persona les raons del seu acomiadament».
Per això, la plataforma considera que es tracta d’una mostra més «de la manera barruera de fer d’una direcció que ha demostrat en més d’una ocasió faltes de respecte cap als seus professionals».
El grup municipal socialista (PSC) s’ha sumat també a les denúncies pels «acomiadaments polítics que s’estaven produint a l’emissora, així com la mala gestió de la ràdio i del seu personal, el qual estava sent sotmès a pressions, coaccions, pràctiques abusives i amenaces».
Els socialistes, expliquen que han denunciat aquesta situació al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). Una mesura que ja havien pres amb anterioritat altres partits, com el Partit Popular.
8.1 a 4 col

Comentaris
To Top