Ciutat

Augmenten els suposats cobraments il·lícits de l’exgerent dels consorcis, Paco Fernàndez

L’exgerent dels consorcis del Consell Comarcal, Paco Fernàndez, hauria cobrat de forma il·lícita més de 45.000 euros i no gairebé 39.000 com es creia en un principi. Així l’ha donat a conèixer l’ens comarcal després del ple celebrat dijous i durant el qual es van donar més detalls de la peça 25 del cas Mercuri que afecta a la presumpta malversació de fons públics i la falsificació de documents públics als consorcis comarcals. El president del Consell, Ignasi Giménez, va explicar que arran dels encàrrecs de la Comissió de Transparència comarcal s’ha fet un «important treball d’investigació interna que ha permès recollir nova informació». Aquesta fa referència a les dietes i quilometratges que Fernàndez hauria cobrat presumptament de forma il·lícita i que sumarien en total 45.727 euros. Les investigacions dels Mossos d’Esquadra apuntaven una quantitat de 38.926 euros. Les novetats es traslladaran al jutjat que porta el cas. Cal recordar que amb l’objectiu de «rescabalar els diners que presumptament es varen cobrar de manera il·lícita» tant el Consell com els consorcis estan personats com acusació particular en les peces que els afecten. L’ens també està afectat per la peça 31 sobre possibles tràfics d’influències en la contractació de persones afins al PSC i a l’exalcalde Manuel Bustos al Consorci per a la Gestió de Residus.

L'exgerent del Consorci de Residus, del de Turisme i del d'Ocupació del Vallès Occidental, Francisco Fernández, surt dels jutjats de Terrassa seguit del seu advocat Santiago Parra aquest 25-7-16 (horitzontal).

L’exgerent del Consorci de Residus, del de Turisme i del d’Ocupació del Vallès Occidental, Francisco Fernández, surt dels jutjats de Terrassa seguit del seu advocat Santiago Parra aquest 25-7-16 (horitzontal).

Comentaris
To Top