Ciutat

CIPO participa al Mobile World Congres amb el seu videojoc; els hotels de la ciutat omplen

Aquesta setmana, Fira Barcelona acull el Mobile World Congres, la cita anual amb les últimes novetats tecnològiques del sector.
Són moltes les activitats paral·leles que se celebren, com el Youth Mobile Festival YoMo. Una trobada dirigida als joves per acostar-los la tecnologia i les sortides professionals que ofereix.

S’espera que més de 20 mil escolars visitin la mostra que comptarà amb espectacles de teatre en viu, tallers i activitats pràctiques.
La cooperativa sabadellenca CIPO serà present a la cita amb el seu videojoc per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals. El joc, utilitza Kinect, un sistema que facilita l’ús del personatge a través del cos del jugador.
El videojoc CIPOActivity té com a objectiu promoure les capacitats cognitives i motores de les persones que pateixen afectacions mentals o alguna discapacitat intel·lectual, a més de potenciar el seu benestar físic i emocional.

Consta de quatre blocs de jocs: aeròbic, bosc de jocs, cipocolors i relaxació, i es pot accedir en català, castellà i anglès.
El videojoc es va elaborar en col·laboració amb el Centre d’accessibilitat Ambiental de Catalunya (CAIAC) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) gràcies al finançament de l’Obra Social ‘laCaixa’.

D’altra banda,Marisol Martínez ha valorat molt positivament l’impacte que per a la ciutat de Sabadell té el Mobile World Congress (MWC), que s’inaugura avui a Barcelona: «El MWC té impacte tant en el sector tecnològic com en el turístic i Sabadell té condicions tant territorials com de serveis que ens posicionen estratègicament». Aquesta fira internacional que aplega més de 100.000 professionals té un impacte econòmic que va molt més enllà de les fronteres de Barcelona.De fet, Sabadell compta amb 1265 places hotelere.
«Volem ser una ciutat que els visitants i participants al MWC tinguin com a referent quan venen. A Sabadell treballarem en aquesta línia per a ser més referent en els propers anys», ha afirmat.

Comentaris
To Top