Ciutat

Bany de masses de Pedro Sánchez a la plaça Picasso de Campoamor

Pedro Sánchez, va presentar aquest dimecres la seva candidatura a secretari general del PSOE a la plaça Picasso de Campoamor. La plataforma ‘Vallès Occidental amb Pedro’ va rebre el suport de més de mil persones. Sánchez va afirmar que «som a temps de recuperar aquest partit» en un autèntic bany de masses durant un míting dins de la campanya per a les primàries dels socialistes en les quals competeix amb Susana Díaz i Patxi López.

La Plaça Picasso de Sabadell es va omplir de seguidors de Pedro Sánchez, d’alcaldes socialistes i de representants del socialisme vallesà, en general. El primer a intervenir va ser el diputat vallesà i primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, el qual es va dirigir a Pedro Sánchez per afirmar que «està a les nostres mans escriure el futur d’aquest partit, i no podem fallar. No per nosaltres, no per unes sigles. No podem fallar per tota la gent que necessita un partit socialista fort que defensi els seus interessos».
A continuació va parlar l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, coordinadora de la plataforma a favor de Pedro Sánchez en el Vallès Occidental Sud, que va afirmar que «som a temps de recuperar el PSOE». Segons l’alcaldessa de Badia, els socialistes són la única alternativa a la dreta i als populismes.

En la seva intervenció Pedro Sánchez va dir que «aquesta ona d’il·lusió és el millor aval d’aquesta candidatura per recuperar el partit i decidir el futur de l’organització».
Sánchez va crititcar les retallades del PP en Sanitat i Educació i va cridar a la militància «a mobilitzar-se per col·locar al PSOE en la senda que mai va haver de perdre».

To Top