Publicitat
Ciutat

Evacuats els ocupants d'un tren a l'estació de Can Feu-Gràcia per fum

La Palmera del Jardí de l’Escola Industrial cremant

A banda dels 14 contenidors cremats en 7 punts diferents de la ciutat (el 2016 en van ser 25) durant la Revetlla de Sant Joan, a la matinada del dia 24 una trucada va alertar de la sortida de fum a l'interior de l'estació dels FGC del Passeig de la Plaça Major. Els bombers van comprovar que efectivament sortia fum però no en van poder determinar l'origen. El mateix va passar a l'estació de Can Feu-Gràcia. En aplicació del pla Procicat es va activar l'alerta i es van evacuar els ocupants d'un tren que arribava a Can Feu.

Durant la nit de la revetlla la Policia Municipal va realitzar 53 intervencions i es van produir 43 incendis. En total es van cremar 9000 metres de matolls en 17 punts diferents. A la matinada de dissabte es va cremar una hectàrea i mitja de sembrat al camí de Mas Canals.

Per un altre costat, el dissabte a la tarda es va declarar un incendi al jardí de l'Escola Industrial (foto). El foc va cremar una palmera i alguns elements del mobiliari interior d'aquest institut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top