Ciutat

Les entitats demanen al govern municipal més consens pel Pla de Millora del Centre

La resposta al Pla de Millora del Centre presentat per l’Ajuntament fa poques setmanes ha trobat aquesta nit una oposició quasi unànime de les  quatre entitats convocants de l’acte ‘El Centre de Sabadell, una gran oportunitat’. Oficina de Dinamització del Centre, Fundació Bosch i Cardellach, Cambra de Comerç i Sabadell Comerç Centre han demanat un major consens en les decisions que proposa el govern municipal, resoldre la situació del futur pàrking del Passeig, i que no es tingui tanta presa en prendre decisions com ara eliminar els cotxes de la zona central.
Unes 150 persones ha assistit a l’acte. L’auditori ha estat format majoritàriament per comerciants del Centre, veïns, regidors del govern i de l’oposició, ex-regidors, i representants d’entitats. La intervenció del president de la Cambra, Antoni Maria Brunet, ha estat la més contundent en afirmar, entre altres coses, que la proposta del govern podria comportar una important pèrdua de llocs de treball al Centre. Les seves paraules han rebut un fort aplaudiment dels assistents.
Durant el col·loqui s’han bipolaritzat les posicions a favor i en contra de l’accès en vehicles al Centre. El tinent d’alcalde, Maties Serracant, ha demanat la paraula per donar la visió del govern sobre algunes de les qüestions plantejades. En un moment determinant ha estat interromput pel president de la Cambra dient-li que l’acte no era del govern sinó de les entitats. Tot i que Serracant ha pogut seguir una estona més s’ha generat un cert punt de tensió.

To Top