Ciutat

Sense acord municipal, la Policia deixarà de fer hores extres durant la Festa Major

Els sindicats amb representació al cos exigeixen un «acord de mínims»
Els sindicats amb representació al cos exigeixen un «acord de mínims» / @PoliciaSabadell

La Policia Municipal no farà hores extraordinàries durant els dies de Festa Major si abans l’Ajuntament no es compromet per escrit a atendre les seves demandes. Els agents denuncien la manca de recursos del cos i demanen que es millorin les seves condicions laborals.

Després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, els agents de la Policia Municipal de Sabadell van decidir suspendre de forma temporal la protesta que havien acordat de forma unànime, dies abans. La plantilla havia deixat de fer hores extraordinàries la qual cosa no implicava abandonar els serveis ordinaris, mentre o es desblouqegessin les negociacions amb els responsables municipals.
Però «davant la barbàrie» els agents «es van posar a disposició del servei sense demanar res a canvi» arran de la preocupació per la seguretat dels sabadellencs, ha explicat el representant de la UGT, Iñaki Aldaz. Una decisió que, segons Aldaz, també van secundar els altres dos sindicats amb representació al cos: CCOO i Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-CAT).
Aldaz considera que al llarg d’aquests dies els responsables de la Policia han tingut temps per reorganitzar els serveis. Assegura que no s’han reforçar «els torns més que amb una o dues patrulles com a molt quan des del nostre punt de vista la sensació d’inseguretat hagués requerit més presència policial».

To Top