Ciutat

La nova oficina de l’Agència Tributària obrirà les seves portes el proper dimarts

L’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) obrirà les seves portes el proper dimarts. Amb seu al número 359 de la carretera de Barcelona, tindrà entre els seus objectius combatre el frau fiscal i cobrar els deutes tributaris que fins ara Sabadell no podia recaptar.

Sabadell acull una de les 27 oficines de l’Agència Tributària de Catalunya (14 oficines territorials i 13 de compartides amb l’administració local) que dilluns entraran en funcionament. A Sabadell, la coincidència amb la Festa Major retardarà l’obertura fins dimarts. El secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, acompanyat de l’alcalde, Maties Serracant, i el tinent d’alcalde d’Economia, Juli Fernàndez, van visitar aquest dimarts les noves instal·lacions, situades al número 359 de la carretera de Barcelona.
Es tracta d’una local que la pròpia ATC va llogar, abans hi havia un negoci de motos, i que té una superfície de 630 metres quadrats. L’oficina es va començar a condicionar la passada primavera.

El servei ha incorporat també un equip de 22 persones, la majoria provinents de les oficines liquidadores que han hagut de passar les proves pertinents per passar a convertir-se en treballadors de la Generalitat.
A partir de dimarts aquest servei s’encarregarà de gestionar expedients tributaris, i també oferirà la possibilitat de presentar autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC i recepció i registre de documents relacionats amb aquests tribut. De la mateixa manera s’oferirà informació sobre els impostos que gestiona l’Agència i les diputacions, els ajuntaments i altres ens locals adherits a Tributs de Catalunya. A tall d’exemple, els tributs competència de l’ATC seran els ambientals, de pisos buits o relacionats amb el joc que fins ara es gestionaven des de la seu central situada a la Zona Franca.

To Top