Ciutat

Sabadell es converteix en la capital internacional del tatuatge

Participen més de 300 tatuadors en representació de 18 nacionalitats
Participen més de 300 tatuadors en representació de 18 nacionalitats / LLUÍS FRANCO

Torna a la ciutat una de les trobades internacionals de referència del sector tatuatges. Aquest cap de setmana, a les instal·lacions de Fira Sabadell, tindrà lloc la 4ª edició del prestigiós Sabadell
Tattoo Convention, amb més de 300 tatuadors i 18 nacionalitats representades.S’espera arribar als deu mil participants.

Malgrat que l’esdeveniment va obrir portes aquest divendres a les 12 hores, la inauguració oficial va tenir lloc a la tarda i va comptar amb la presència de l’excalde i ara Tinent d’alcalde, Juli Fernàndez; la Tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Marisol Martínez; el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro i la Coordinadora de l’Àrea Promoció Ciutat, Olga Giménez.
Un any més, Spai Tattoo Convention (MLBC), empresa espanyola que duu 18 anys organitzant convencions internacionals del tatuatge a ciutats com València, Màlaga o Saragossa, entre altres, torna a programar la trobada més important a Catalunya.

L’objectiu d’aquesta cita és l’habitual: consolidar el culte al tatuatge i donar a conèixer l’art i la qualitat d’aquest ‘mundillo’ a Espanya i, concretament a Sabadell, on hi ha grans tatuadors com és el cas de Toni Montana. A banda, l’organització persegueix la finalitat que els assistents – tant professionals com aficionats als tatuatges – gaudeixin d’un ambient festiu i familiar.

Amb la intenció d’assolir un èxit de visitants, l’organització ha inclòs un gran nombre de novetats, elements inèdits per aconseguir superar la passada edició. Enguany, hi haurà la presència d’exhibicions de dansa urbana per part d’escoles vallesanes, una d’elles de Sabadell, Distrito Dance.
També per primer cop, Mitiko Perfomances estarà present durant els tres dies, ambientant i caracteritzant l’espai. A més, hi haurà un mínim de tres treballs de ‘bodypainting’ diaris de la mà de l’Escola Thuya, una desfilada i presentació d’una marca de roba feta a Barcelona, Descarad@, i mostres d’esports de contacte de la mà de Club Experience – del sabadellenc Òscar Biel, excampió de kick boxing en vàries ocasions-, entre molts d’altres iniciatives lúdiques destacades.

To Top