Ciutat

L’estació Sabadell Centre de Renfe es reobrirà el 20 de març de 2018

L’estació de Renfe de Sabadell Centre es reobrirà al públic el 20 de març de l’any vinent. Més enllà de la data proposada per la companyia, l’Ajuntament lamenta la manca de concreció en la planificació de les obres.

Després de la reunió mantinguda dilluns al matí entre els responsables de Renfe i l’Ajuntament de Sabadell, el govern municipal lamenta que «més enllà de la nova data de reobertura de l’estació Sabadell Centre -proposada per la companyia per al proper 20 de març- Renfe no ha aportat cap calendari concret de la nova planificació ni l’evolució de les obres fins a la reobertura definitiva».

En aquest sentit, un dels aspectes que més preocupa al consistori com és l’afectació a la mobilitat i el restabliment de la circulació del trànsit en superfície tampoc no ha quedat, per tant, definit.
La reunió ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial de l’Ajuntament, Juli Fernàndez, així com del director de Rodalies, Fèlix Martin, i de la trobada ha sortit el compromís de traslladar a l’Ajuntament de forma setmanal l’estat de l’evolució de les obres i vetllar per l’acompliment d’aquesta nova data de reobertura. Recordem que, inicialment, la companyia Renfe havia anunciat el final de les obres pel 19 de novembre, una data que ara es posposa quatre mesos. El govern municipal va denunciar la passada setmana l’incompliment del calendari, així com «la manca de respecte cap a l’Ajuntament i cap a la ciutadania».

La diputada sabadellenca al Congrés dels Diputats pel PDECAT, Lourdes Ciuró, preguntarà a la cambra baixa els motius del retard de les obres de l’estació Renfe de Sabadell Centre. «Volem saber el nou calendari, els motius del retard i si s’ha disminuït la intensitat dels treballs», ha dit la diputada. En la seva opinió, «també cal saber si s’han mantingut el nombre de treballadors durant el procés de l’obra, així com si ha hagut variació en el pressupost que justifiqui la demora».

To Top