Ciutat

El Black Friday inaugura amb força la campanya de compres de Nadal

El Black Friday dóna el tret de sortida, aquest divendres, a la campanya de compres de Nadal. Els comerciants de tota la ciutat confien que la jornada serveixi per estrenar amb bon peu la campanya.
Durant aquest dia s’apliquen importants descomptes en tots els sectors per incentivar les compres. Tot i que originàriament s’aplica només al divendres -el darrer del mes de novembre- s’ha estès en el calendari i els descomptes es fan també dissabte.

En els darrers anys s’ha convertit en un dels esdeveniments comercials més importants de l’any, i per això els botiguers hi aboquen tots els esforços que poden.
Des de l’Associació de Sabadell Comerç es tornen a sumar al Black Friday «per ser una campanya molt consolidada al nostre país». Sota el lema ‘Aprofita els superdescomptes i avança’t al Nadal’, les més de 50 botigues associades ofereixen descomptes que en alguns casos arribaran al 50 per cent, a diferents sectors com moda, complements, oci, parament de la llar, salut, bellesa o alimentació.
Des de l’associació expliquen que «per facilitar les compres al Centre, la campanya de preus es complementa amb el regal de tíquets d’aparcament per a les persones que comprin en aquestes dates, fruit d’un conveni especial amb aparcaments SABA».

Al nord de la ciutat, els gairebé 90 comerços associats a Ca n’Oriac Comerç també se sumen al Black Friday. En aquest cas, una quinzena dels associats treuran les seves botigues al carrer divendres i dissabte en una nova edició del ‘Fora stocks’. El dinamitzador de l’associació, José Luis Marín, manifesta que «és una bona iniciativa per arrencar la campanya de Nadal, és el tercer any que ens sumem, i enguany l’esperem amb força i ganes». Els descomptes, diu, depenen de cada sector i establiment.

Des de l’associació de comerciants Comerç Creu, al sud de la ciutat, el seu president Isaac Partera, explica que els establiments associats sí participen al Black Friday, tot i que es mostra escèptic sobre «el fet que la jornada funcioni en una zona com la nostra, a diferència d’altres eixos comercials com el Centre o l’Avinguda Matadepera». Considera que sobretot poden notar l’increment de l’activitat determinats sectors com la roba, la perfumeria, la corseteria o la moda infantil. Les promocions són molt variades i poden anar des de descomptes directes en el preu de venda fins a 2×1.

To Top